Últim debat a Brasil

Demà es celebra la segona volta de les eleccions brasileres. Encara que després del primer torn Serra va tindre una mena de momentum i es van acurtar les distàncies entre ambdós candidats, les últimes enquestes situen a Dilma amb un avantatge d’entre 12 i 17 punts.

Tot i que hui la campanya continua -no existeix jornada de reflexió-, va ser anit quan els brasilers van poder gaudir del quart i últim debat televisat (amb un seguiment del 25% del share). Ja sabem com l’han reflexat els mitjans de comunicació:  Un debat on els candidats van deixar a banda l’enfrontament directe.

Però més enllà del que es veu a la televisió, com es viu un debat d’estes característiques dins dels equips de campanya? Per a conéixer esta vesant, el documental “Entreatos” sobre l’elecció de Lula en 2002, ens ofereix unes escenes molt interessants: el seguiment del debat amb grups de discussió i les instruccions al candidat segons la reacció de la gent. Serà igual a casa nostra?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>